Advies aan huis voor uw aquarium

Met de huidige kennis en techniek is ieder aquarium glashelder en gezond te houden.

Het aquarium is een klein biotoop waar bacterien ongezien onmisbaar zijn voor een natuurlijk evenwicht. Deze bacterien vormen in combinatie met een goed filtersysteem het hart van het aquarium. Daarnaast dienen de waterwaardes op peil te worden gehouden voor een gezond vis en planten bestand.

Dit stukje biologie, deze kennis heeft FishLife in huis.

Mogen er toch calamiteiten onstaan biedt FishLife de service om op locatie het probleem te analyseren en op te lossen.

Met ruim 25 jaar ervaring in techniek,innovatie en waterbiologie is uw aquarium in goede handen.

Zeeaquarium

Een zeeaquarium is een pronkstuk in uw bedrijf, instelling of woning.
 
De grote variatie  in prachtige gekleurde lagere dieren en vissen hebben een enorme aantrekkingskracht op jong en oud.
 
Met ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van zeeaquaria van 100 tot 5000 liter inhoud heeft Fishlife de kennis in huis om van uw project een succes te maken.
 
FishLife plaatst en verzorgt alles van A tot Z, geheel aangepast aan de omgeving en uw wensen, Bij elk project kunt u een op elk moment opzegbaar onderhoudscontract afsluiten. Waarmee u verzekerd bent van een blijvend mooi aquarium.

Zoetwateraquarium

Stijlvol design zonder zichtbare techniek, een blikvanger in elk interieur. 

FishLife realiseert de wensen van de klant op een creatieve manier en maakt gebruik van hoogwaardige techniek en topkwaliteit glas en meubels. Een aquarium van Oase is hier een goed voorbeeld van. Hierdoor zijn de geplaatste aquaria onderhoudsarm en bijzonder energiezuinig.

Gespecialiseerd in zoetwater biotopen en met ruim 25 jaar ervaring kijk ik graag samen met u op locatie naar de mogelijkheden.

FishLife plaatst en verzorgt alles van A tot Z, geheel aangepast aan de omgeving en uw wensen. Bij elk project kunt u een op elk moment opzegbaar onderhoudscontract afsluiten, waarmee u verzekerd bent van een blijvend mooi aquarium.