Advies aan huis voor uw aquarium

Heeft u plannen voor een aquarium, wij denken graag met u mee en delen onze kennis om er een geslaagd project van te maken.

Te vaak worden aquaria weggedaan omdat ze niet aan de verwachtingen voldoen. Groen water en zieke vissen of waterplanten die zich niet ontwikkelen zijn daarvan vaak de boosdoeners.

Dit is echter absoluut niet nodig. Met de huidige kennis en techniek is ieder aquarium helder en gezond te houden.

FishLife heeft deze kennis in huis!

Wij analyseren het probleem in zijn geheel op uw locatie, zodat wij u ter plaatse van goed advies kunnen dienen en het probleem kunnen oplossen. Uiteraard verbinden wij hieraan tevens onze helderwatergarantie.

Nanoaquarium

Het zal geen aquariaan zijn ontgaan dat het nano zeeaquarium de afgelopen jaren een opmars in onze huiskamers heeft gemaakt. Wat misschien niet iedereen weet is dat het houden van vissen in een klein aquarium niet nieuw is. Vanaf de jaren vijftig/zestig werden al in diverse vormen kleine aquaria met vooral guppen, plaatjes en goudvissen in de huiskamers gehouden. Eigenlijk is het nano aquarium van alle tijden, met het grote verschil dat we met de nieuwe techniek ook het zeeaquarium in nano vorm kunnen houden.
 
Het nano zeeaquarium heeft alles mee om een succesnummer te zijn met zijn relatief gunstige aanschafprijs en zeer lage stroom-en onderhoudskosten. Je kunt het nano zeeaquarium bovendien vrijwel overal plaatsen: op een dressoir, bureua, of met een eigenmeubel als blikvanger in kantoor en huiskamer. Kortom: voor iedere smaak is er een passend model te vinden. In onze winkel laten we graag alle mogelijkheden zien !

Zoetwateraquarium

Er zijn verschillende soorten zoetwateraquaria die allemaal goed te onderhouden zijn. Het tropische aquarium biedt een enorme keuze aan planten en vissen. Van een groen tapijt tot en met een Malawi bak met stenen waar de fel gekleurde vissen de show stelen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!

Wij zijn gespecialiseerd in zoetwater biotopen,  aquariumprojecten en onderhoud. Fish Life bouwt uw aquarium op maat, naar uw wens en aangepast aan uw interieur.

Bij ons in de winkel vindt u geen zoetwatervissen of aquariumplanten. FishLife beperkt zich op gebied van het zoetwateraquarium tot projecten op lokatie bij instellingen, bedrijven en particulieren !

Zeeaquarium

Met de tijd verandert er veel, zo ook het zeeaquarium. Was het jaren nog  moeilijk om sommige koralen en vissen te houden, wordt er nu zelfs mee gekweekt. De techniek in combinatie met supplementen en kennis spelen hierbij een grote rol. Jaren geleden zat je nog vast aan een zeeaquarium van minimaal 500 liter om succes te hebben. Nu worden er ook al met een zeeaquarium  van 100 liter de mooiste resultaten gehaald. Het  zeeaquarium is toegankelijk geworden en met de techniek van vandaag ook nog eens energiezuinig. De grote variatie  in prachtige gekleurde lagere dieren en vissen hebben een enorme aantrekkingskracht op jong en oud. Een zeeaquarium is een pronkstuk in uw bedrijf,instelling of woning !
 
In onze winkel nemen wij graag de tijd om u goed te adviseren over de verschillende mogelijkheden van een zeeaquarium, van de plug and play systemen tot en met het opmaat gemaakte zeeaquarium.